Strelica ispod naslova

Drage moje,

besplatna konzultacija je prilika da se upoznamo i popričamo o onome što vas muči. Ona NIJE coaching sesija, ali vam mogu pomoći da sagledate situaciju iz drugog ugla i dođete do novih ideja za rješenje svog problema. Također, na konzultaciji me možete pitati sve što vas zanima o coachingu i radu sa mnom. Konzultacije su neobavezujuće.

Nakon konzultacije s coachingom nastavljamo samo ukoliko i vi i ja mislimo da sam ja pravi coach za vas. To znači da vama odgovara moja energija i pristup, a ja vjerujem da vas svojim znanjem i iskustvom mogu podržati da postignete ono što želite. Konzultacija se odvija online, preko besplatne Zoom aplikacije u trajanju od 30 minuta.  Vaša jedina obaveza prije konzultacije jest da odgovorite na nekoliko pitanja koja vam šaljem nakon zakazivanja termina. Ovi odgovori su mi važni kako bih se mogla pripremiti da vam konzultacija bude što korisnija. U nastavku možete zakazati termin koji vam odgovara.

Radujem se svakom vašem putovanju koje će vas odvesti bliže vama i pokazati koliko ste voljene, hrabre, odvažne i bitne. Jedva čekam da se upoznamo i učinimo ovaj svijet ljepšim mjestom.

Veliki zagrljaj,
vaša Anita

Srce animacija